Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

“TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE – POVEȘTI ȘI DEGUSTĂRI CU ALOE VERA”, LA CONSTANȚA!

Articol publicat Vineri, 30 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Nutriţie & Sănătate

Simona Enache, business developer

Simona Enache, business developer

Laura Stroe, organizator al evenimentului Sursa foto: Daniel Titirică

Laura Stroe, organizator al evenimentului  Sursa foto: Daniel Titirică

Laura Stroe, organizator al evenimentului

Laura Stroe, organizator al evenimentului
Simona Enache, business developer

Simona Enache, business developer

Vineri, 30 august 2019, de la ora 17.00, la Jade Oriental Café din Constanța, Aleea Nalbei, nr 5, toți cei care doresc pot afla povești cu /și despre binecunoscuta plantă Aloe Vera, într-un cadru prietenos și relaxant, unde vor avea loc și degustări ale acestei băuturi miraculoase la evenimentul “Tinerețe fără bătrânețe-povești și degustări cu Aloe Vera”.

Așa cum a fost denumită de egipteni „planta nemuririi” și prețuită de multe civilizații, Aloe Vera este cunoscută și astăzi pentru proprietățile ei. Timp de milenii, miraculoasa plantă a fost folosită pentru a trata tot felul de afecțiuni, de la obezitate la arsuri, dermatite, ulcer și astm până la diabet, acnee și chiar lepră.

Primele dovezi arheologice arată că Aloe Vera a fost utilizată acum 6.000 de ani de egiptenii antici. Ei au avut credința că planta ascunde secretul frumuseții, sănătății și nemuririi. De altfel, egiptenii o numeau „planta nemuririi” și despre istoria sa va povesti dr. Laura Stroe.

Simona Enache, invitatul special al evenimentului “Tinerețe fără bătrânețe-povești și degustări cu Aloe Vera”, business developer, va vorbi despre dorința fiecăruia dintre noi de a avea o viață activă unde tinerețea este o stare de spirit, stare ce se naște din interior, propunându-ne "formule" eficiente și remarcabile cu Aloe Vera.

Participând la evenimentul “Tinerețe fără bătrânețe-povești și degustări cu Aloe Vera” veți descoperi un nou înțeles al ideii de tinerețe, de sănătate, longevitate și bunăstare!