Joi, 20 Iunie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roTop 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii

Articol publicat Luni, 15 Februarie 2016

în Hot news, Showbiz

Sursa foto: uk.reuters.com

Sursa foto: uk.reuters.com
Sursa foto: uk.reuters.com

Sursa foto: uk.reuters.com

Cu siguranță că pentru milioane de îndrăgostiți din întreaga lume a fost un weekend romantic, dedicat sărbătorii de Valentine’s Day și celui mai înălțător sentiment, weekend a cărui amintire nu va fi uitată prea ușor. În același spirit al iubirii și al entuziasmului, vă prezentăm cele mai romantice recorduri din lume, conform unui clasament realizat de The Guinness World Records, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, sărbătorită anual pe 14 februarie.

1. Cea mai mare nuntă subacvatică

A avut loc cu ajutorul a 303 scafandri, care au participat la ceremonia de căsătorie a polonezilor Ewa Staronska şi Pawel Burkowski, în cadrul unui eveniment organizat la Koparki Diving Base, Jaworzno, Polonia, pe 27 august 2011.

2. Cele mai multe cupluri care se îmbrăţişează în acelaşi timp, în locuri diferite

Pe 7 februarie 2015, 5.758 de cupluri s-au îmbrăţişat în acelaşi timp, pe parcursul unui eveniment organizat în China, în 15 locuri diferite din această ţară.

3. Cel mai mare mozaic din batoane de ciocolată

Această structură din batoane de ciocolată a fost realizată în aeroportul din Zurich, Elveţia, în 2011, de Valentine’s Day, şi a avut 18,35 de metri pătraţi. Mozaicul a fost realizat din 1.500 de batoane din ciocolată albă şi din ciocolată cu aromă de căpşuni, de culoare roşie. La această "lucrare de artă" au lucrat angajaţii de la MySwissChocolate.ch.

4. Cea mai mare pictură murală din săruturi

A fost creată din 13.316 săruturi, fiind realizată cu ajutorul companiei Nivea, la Pinheiros Station, São Paulo, Brazilia, pe 12 iunie 2012. Sărutările au fost imprimate pe hârtiuţe lipicioase, care apoi au fost prinse pe un panou măsurând 18 metri pătraţi. Astfel, a fost format un sărut uriaş.

5. Cele mai multe cupluri care au participat la un dans

Această „petrecere" a inclus 5.188 de participanţi (2.599 cupluri), fiind organizată în Budapesta, Ungaria, pe 9 iunie 2012.