Miercuri, 03 Iunie 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Tribut AC/DC cu The R.O.C.K., în clubul Doors

Articol publicat Marti, 01 Martie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: clubul Doors

Sursa foto: clubul Doors
Sursa foto: clubul Doors

Sursa foto: clubul Doors

Clubul Doors vă propune, pentru seara de vineri, 4 martie, un show unic, un tribut adus titanilor de la AC/DC de trupa The R.O.C.K.! 

Grupul The R.O.C.K (Tribute to AC/DC) a luat ființă în anul 2012 și este formula perfectă pentru o seară dedicată muzicii rock. Concertul din weekend va fi, cu siguranță, unul plin de energie și cu totul special, mai ales că va fi susținut de singura trupă tribut AC/DC din România.

Pe scenă vor putea fi admirate ținutele și coregrafia „originalilor” de la AC/DC, prezentate în maniera The R.O.C.K.și vor putea fi ascultate piese ca „Thunderstruck”, „Highway to Hell”, „You Shook Me all Night Long” sau „TNT”.  

Solistul vocal de la The R.O.C.K.,Daniel Ignat, este o voce care imită perfect timbrul lui Brian Johnson, iar la chitară solo este Nik Baydin din Moscova, fost component al trupei Eazy Dizzy, trupa tribut AC/DC oficială a Rusiei. De asemenea, la chitară ritmică va evolua Adrian Popescu, la chitară bas - Mihai Ștefan Movileanu, iar la tobe, un foarte experimentat artist din Germania (Koln), Mirko Grusa.

Prețul unui bilet la concert este 30 de lei. Pentru informații și rezervări, aveți la dispoziție numărul de telefon: 0763. 66.16.22.