Duminica, 03 Iulie 2022
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Tribute Bon Jovi cu trupa New Jersey, la Doors Club

Articol publicat Luni, 15 Februarie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Club Doors

Sursa foto: Club Doors
Sursa foto: Club Doors

Sursa foto: Club Doors

Clubul Doors le propune constănțenilor, pentru acest weekend, un concert special, susținut de cea mai populară trupă tribute Bon Jovi din lume. Este vorba despre grupul New Jersey, care va face show pe scena clubului constănțean sâmbătă, 20 februarie, de la ora 21.00.

Toți care au au ascultat și încă mai ascultă cu plăcere hiturile trupei Bon Jovi vor putea auzi live, în interpretarea celor de la New Jersey, piese celebre precum: „Bed of Roses”, „Living On A Prayer”, „Keep The Faith”, „Blaze Of Glory”, „Runaway”, „It’s My Life” sau „Always”.

Activă din 2007, trupa New Jersey este cotată drept cel mai fidel tribut Bon Jovi din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show Bon Jovi. Din recuzita celor de la New Jersey nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei „Wanted Dead or Alive”.

Biletele la concert costă 30 de lei, iar pentru informații și rezervări, puteți suna la numărul de telefon: 0763.66.16.22.