Luni, 09 Decembrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

VESTE PROASTĂ PENTRU MEDGIDIENI! CU CÂT S-AU MAJORAT TAXELE ȘI IMPOZITELE, ÎN 2019!

PICĂTURA CARE A UMPLUT PAHARUL PENTRU PRIMARUL VALENTIN VRABIE...

Articol publicat Luni, 04 Februarie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație, Actualitate

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie
Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie

Situație extrem de tensionată la Medgidia, chiar la început de săptămână. Locuitorii Medgidiei au primit, astăzi, 4 februarie, o veste cât se poate de proastă: taxele și impozitele pe 2019 se majorează cu un procent cuprins între 50% și 100%, fapt confirmat chiar de către Ministerul Finanțelor Publice. 

Primarul municipiului Medgidia, Valentin Vrabie, i-a informat pe cetățeni despre această situație ce pare, momentan, fără ieșire, postând un mesaj pe pagina sa de Facebook în care explică punctual cum s-a putut ajunge la aceste majorări de taxe. Mai mult, acesta a sancționat "demagogia, minciuna și inconștiența" unor consilieri locali pe care îi consideră vinovați, inclusiv de blocarea mai multor proiecte necesare comunității.   

Vă redăm mesajul integral postat de edilul din Medgidia:

"Stimați cetățeni,
Așa cum am anunțat încă de la sfârșitul anului trecut, din păcate, noi cetățenii municipiului Medgidia, vom fi nevoiți să plătim taxe și impozite majorate cu un procent cuprins între 50% și 100%, în funcție de situație.

Potrivit răspunsului primit astăzi de la Ministerul de Finanțe, întrucât consilierii locali, pe care voturile dumneavoastră i-au trimis în funcții publice, nu au votat în ședințele din datele de 20, 27 și 28 decembrie, taxele și impozitele propuse de mine, suntem nevoiți astăzi să suportăm cu toții, consecințele dezinteresului și disprețului acestor indivizi. În proiectul de hotărâre inițiat de mine am propus ca taxele și impozitele locale să rămână la nivelul anului 2018. Este absolut incredibil cum demagogia, minciuna și inconștiența acestor consilieri se vor răsfrânge până la urmă asupra buzunarului fiecăruia dintre noi. După blocarea numeroaselor proiecte atât de necesare comunității noastre, majorarea taxelor și impozitelor locale vine ca o picătură care a umplut paharul!

Îi rog pe artizanii acestei situații, Luminița Vlădescu și Marian Butnaru să rezolve această situație ingrată pentru orașul nostru!"