Luni, 20 Septembrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

VIAȚA ÎN VREMEA COVID-ULUI… DEPUTATUL STELIAN ION A INTRAT DIN NOU ÎN IZOLARE!

Articol publicat Joi, 06 August 2020

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Deputatul USR Stelian Ion, candidat la Primăria Municipiului Constanța, a anunțat că a intrat în izolare pentru a treia oară, de la începutul pandemiei de coronavirus. Stelian Ion a făcut anunțul joi, 6 august 2020, pe pagina sa oficială de Facebook, explicând contextul în care a luat contact cu o persoană depistată pozitiv.

Potrivit stiripesurse.ro, persoana cu care s-a întâlnit Stelian Ion este Cristian-Gabriel Panait, om de afaceri care trece în unele publicații locale drept 'samsar imobiliar'.

Dar iată filmul evenimentelor, povestit de deputatul Stelian Ion:

“Viața în vremea COVID-ului e altfel...

Sunt la al treilea episod de izolare de la începutul acestei pandemii. A fost întâlnirea cu domnul Chițac, apoi un episod de tuse și febră, iar acum un contact cu o persoană depistată pozitiv.

În momentul în care am aflat că persoana cu care am interacționat pentru o clipă la ieșirea de la inaugurarea hotelului Panoramic din Olimp are Coronavirus, am anunțat DSP Constanța și am intrat în izolare până pe 16 august.

Dar echipa noastră este cu motoarele turate, strângem semnături în fiecare zi, oamenii vin alături de noi în număr impresionant de mare. Semnalele pe care le primim de la constănțeni sunt extraordinare.

Eu cred că paza bună trece primejdia rea. Până la eradicarea acestui virus trebuie să învățăm să trăim cu el, să avem grijă și să respectăm regulile. Purtați mască, mănuși (când este nevoie) și păstrați distanța fizică de rigoare. E greu, e nefiresc, dar e mult mai dificil să stai în carantină/izolare sau, și mai grav, să contactezi virusul.

Partea bună este că în toamna asta scăpăm de PSD, molima care ne-a furat ani din viață, prezentul și, multora dintre noi, speranța! Făgădău, adună-ți catrafusele, creioanele și pozele de pe birou și pregătește-te să pleci acasă!

PS Pentru că m-au întrebat jurnaliștii despre acest amănunt, precizez că domnul cu care m-am întâlnit întâmplător la ieșirea din incinta Hotelului Panoramic nu a participat la inaugurare, era în trecere prin acea zonă. Sănătate maximă tuturor!”.