Duminica, 17 Octombrie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

VIORICA DĂNCILĂ PREZENTĂ LA PUTNA, DE SĂRBĂTOAREA ADORMIRII MAICII DOMNULUI

Articol publicat Joi, 15 August 2019

de 101stiri.ro (admin@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație

Sursa foto: facebook

Sursa foto: facebook
Sursa foto: facebook

Sursa foto: facebook

Viorica Dăncilă a fost prezentă la Mănăstirea Putna, cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Premierul a afirmat că sute de români au venit acolo să se roage, lucru care arată importanţa menţinerii legăturii între educaţie, credinţă şi educaţie.

Oameni extraordinari și momente încărcate de emoție astăzi, la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Sute de români s-au adunat pentru rugăciune la Mănăstirea Putna, superb lăcaș al spiritualității bucovinene care, prin activitățile de zi cu zi, reafirmă importanța păstrării legăturii între educație, credință și cultură.

Patrimoniul cultural și spiritual românesc își realizează menirea atunci când este pus în valoare, atunci când este continuat, atunci când este îmbogățit și dus mai departe pentru generațiile viitoare”, a scris Viorica Dăncilă, joi pe Facebook.