Joi, 20 Iunie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7607 $ 4.2357
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.roLa Cărturești - City Park Mall

Workshop „Cum fotografiem copilul?”, cu Andreea Guțiu

Articol publicat Miercuri, 23 Martie 2016

în Hot news, Culturale

Sursa foto: Kool Media

Sursa foto: Kool Media
Sursa foto: Kool Media

Sursa foto: Kool Media

Cum facem cele mai frumoase fotografii copilului nostru? Care sunt regulile de bază din fotografie? Răspunsul la întrebări îl veți afla chiar de la Andreea Guțiu, fotograf profesionist, la Workshop-ul „Cum fotografiem copilul?”. Acesta se adresează atât părinților, cât și viitorilor părinți, ce vor să realizeze amintiri minunate cu și pentru copiii lor.

Seminarul va avea loc, joi, 24 martie, la Librăria Cărtureşti din City Park Mall, începând cu ora 17:00, iar participarea este gratuită. În cadrul acestui seminar, părinţii vor afla informații despre rolul fotografiilor cu copiii, cât de importantă este îmbrăcămintea, lumina și atitudinea într-o fotografie. De asemenea, părinții vor putea adresa întrebări pentru a primi cele mai bune răspunsuri de la fotograful Andreea Guțiu.

Andreea Guțiu, a absolvit cursul de fotografie de la Sala Dalles a predat cursuri de fotografie la centrul Forever Young Constanța, seminarul pentru părinți "Cum să-ți fotografiezi copilul" - În colaborare cu F64 și Bebetei. A colaborat cu revista Qbebe tot anul 2014 și a realizat împreună calendarul Qbebe 2015 integral cu fotografiile sale. A realizat zeci de ședinte foto cu și pentru gravide, nou nascuti, bebeluși și copii, și a participat la multe evenimente în domeniu.

Deși, workshop-ul este al 4-lea din seria de evenimente de parenting realizate de către Kool Media la Librăria Cartureşti City Park Mall, fotografa Andreea Guțiu este invitată pentru a doua oară, să susțină acest seminar, în urma feedback-ului pozitiv primit la ediția anterioară. Evenimentul este realizat cu sprijinul partenerilor: Cămara cu Merinde, Dobrogea Grup, Dolphin Travel&Events, Grădinița Colibri, Amity Health & Wellness Center, First Make-Up School și partenerilor media : Cuget Liber, 101stiri.ro, Constanța News, Urban Constanța, Evenimente Constanța

Aceştia vor oferi celor prezenți premii în cadrul tombolei organizate la sfârșitul evenimentului. Premiul cel mare constă într-o ședință foto gratuită, oferită de Andreea GUȚIU!

Înscrieri la adresa de e-mail: office@koolmedia.ro  (menţionaţi nume şi număr de telefon).

Acces GRATUIT. Locuri limitate. Mai multe detalii găsiți pe www.facebook/KoolMedia.