Miercuri, 14 Aprilie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Sport și distracție la malul mării

Zeci de constănțeni costumați în Moș Crăciun vor alerga la crosul „SantaRun”

Articol publicat Miercuri, 16 Decembrie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Nutriţie & Sănătate

Sursa foto: 1254.myblog.it

Sursa foto: 1254.myblog.it
Sursa foto: 1254.myblog.it

Sursa foto: 1254.myblog.it

Un eveniment care promovează sportul și, implicit, un stil de viață sănătos, cât și distracția, se va desfășura în prag de Crăciun la Constanța. Este vorba despre crosul „SantaRun”, care va avea loc duminică, 20 decembrie, de la ora 11.00 și la care sunt invitați atât constănţenii, cât şi turiştii aflați la mare, chiar și în această perioadă a anului. Condiția de participare la cros este una ceva mai puțin obișnuită: cei care doresc să participe la alergare trebuie să fie costumați în... Moş Crăciun. Participanții la cros se vor bucura, astfel, de venirea sărbătorilor de iarnă într-un alt mod decât cel tradiţional.

Crosul „SantaRun” va lua startul la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și se va desfășura pe o distanţă de 1,5 km, în jurul Parcului Operei din Constanţa.

Premii, ceai şi vin fiert Evenimentul este organizat de Asociaţia Sportivă „Sanasport” și se înscrie în proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”, având ca scop promovarea sportului de masă în rândul comunităţii, precum și a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip. La sfârşitul alergării, participanţii vor primi premii, ceai şi vin fiert, iar atmosfera va fi întreţinută cu muzică şi multă voie bună.

Cursa de alergare „SantaRun” este organizată în parteneriat cu Primăria Constanța și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, fiind a doua din ciclul de evenimente de pregătire pentru Maratonul Nisipului 2016, după inedita cursă „HelloWeRun”, din data de 31 octombrie.

Cei interesați să participe la cursa „SantaRun” sau la Maratonul Nisipului 2016 se pot înscrie online, pe site-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.