Miercuri, 12 August 2020
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Ziua Femeii sărbătorită în stil mare, cu George, în Vintage Pub

Articol publicat Joi, 03 Martie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

De Ziua Femeii, unul dintre cei mai iubiți artiști români, George, va susține un concert special în The Vintage Pub din Capitală, de la ora 22.00. Cântărețul va interpreta pentru doamnele și domnișoarele prezente piese precum „Nimeni nu-i perfect", „Nu ne potrivim", „Geamantan" și „Îndrăgostit". 

A cucerit Capitala Originar din Constanța, George a fost membru în trupa Cocktail și a preluat pseudonimul Jorge odată cu lansarea primului album, unul de muzică latino. Carismaticul artist a participat la diferite emisiuni de divertisment, câștigându-și numeroși fani prin transformările de la „Te cunosc de undeva” și are la activ mai multe roluri în musicalurile de la Teatrul de Operetă din București.

Biletele costă 29 de lei și le găsiți pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzică, Rețeaua SAY SHOP, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex),  Magazinele IQBox și Uman și pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour și Mega Image din toată țara). Online puteți plăți cu cardul, Paypal, pe factură la Vodafone, ramburs cu plată cash prin FanCurier oriunde în țară sau prin OP.