Duminica, 08 Decembrie 2019
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.7505 $ 4.3479
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

ASTĂZI, LA HOTEL RAMADA

ZIUA LANSĂRII FACEBOOK SAU ZIUA PRIETENIEI

EVENIMENT AL ORGANIZAȚIEI MUNICIPALE ALDE CONSTANȚA

Articol publicat Luni, 04 Februarie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Politică-Administrație, Actualitate, Inedit magazin

Astăzi, 4 februarie 2019, de la ora 16.30 se va desfășura evenimentul  "Importanța Facebook în campania electorală", organizat de Organizația Municipală ALDE Constanța, la Hotel Ramada (Satul de vacanță), etaj 9.

La inițiativa președintelui Organizației ALDE Constanța, Gabriel Daraban, va avea loc acest eveniment dedicat împlinirii a 15 ani de la lansarea rețelei de socializare “Facebook”, tinerilor din organizația TLDE Constanța și utilizării Facebook-ului în campanii cu scop electoral. 

„Lansată în anul 2004, cu o istorie bogată, rețeaua Faceboock reprezintă în momentul de faţă cea mai importantă reţea de socializare din lume. Registrul online pe care Mark Zuckerberg l-a creat în ianuarie 2004, în camera sa de la Universitatea Harvard, a devenit astăzi cel mai mare loc de întâlnire al tuturor și în special al tinerilor”, a declarat președintele Organizației Alde Constanța, Gabriel Daraban. 

 „Fiecare tânăr poate fi considerat astăzi o rețea socială și aceasta datorită faptului că aproape fiecare tânăr are cel puțin un cont pe o retea de socializare. Viața pe Faceboock se măsoară în Like-uri, Share-uri și propoziții eliptice scrise pe chat și îmi place să cred că acest lucru vine în ajutorul tinerilor inventatori, politicieni, artiști, jurnaliști, profesori etc, ce pot interacționa unii cu alții pentru a genera idei inovatoare și știri interesante. Facebook a făcut ca lumea să pară mai mică, dar mai interactivă, unind familii, prieteni, vecini din întreaga lume, ca un adevărat fenomen social”, a subliniat președintele Filialei ALDE Constanța, senator Ion Popa.