Duminica, 25 Iulie 2021
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.8297 $ 4.4639
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

„Christmas in Vienna”, pe scena constănțeană

Articol publicat Marti, 29 Septembrie 2015

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Culturale

Sursa foto: newspascani.com

Sursa foto: newspascani.com
Sursa foto: newspascani.com

Sursa foto: newspascani.com

Strălucirea autentică a Vienei, la malul mării Chiar dacă până la sărbătorile de iarnă au mai rămas aproape trei luni, constănțenii melomani - și nu doar ei - care doresc să intre în atmosfera vieneză a unui Crăciun de poveste își pot procura deja biletele la spectacolul „Christmas in Vienna”, de la Casa de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul care va aduce pe scena de la malul mării fascinanta lume vieneză, prin intermediul Strauss Festival Orchestra Vienna, este programat vineri, 18 decembrie, de la ora 19.30.

Biletele la spectacol, în vânzare Biletele la acest spectacol magic se pot achiziționa din timp, de către cei interesați să întâmpine sărbătorile în compania rafinată a unor muzicieni de talie internațională, coordonați de celebrul dirijor Willy Büchler. Spectacolul se bucură de participarea extraordinară a sopranei vieneze Monika Mosser, iar artiștii desfășoară un amplu turneu în România, pentru al șaptelea an consecutiv.

Tichetele au prețul de 100 și 150 de lei și se găsesc în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța.

Strauss Festival Orchestra Vienna ajunge și la București După orașul de la malul mării, artiștii consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice, vor susține un spectacol și în Capitală, la Sala Palatului, sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 19.30.

Fondată în anul 1978, de legendarul dirijor Peter Guth, Strauss Festival Orchestra Vienna a primit în rândurile sale, de-a lungul anilor, pe cei mai talentați muzicieni, păstrându-și, astfel, de-a lungul timpului, supremația între orchestrele de același gen. Strauss Festival Orchestra Vienna este binecunoscută de publicul din România, mai ales că în 2008 s-a numărat printre invitații de onorare ai Festivalului „George Enescu”.