Luni, 29 Aprilie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Concert Carla’s Dreams, în Hard Rock Cafe

Articol publicat Marti, 19 Ianuarie 2016

de Mihaela SĂNDULOIU (office@101stiri.ro)

în Hot news, Distracţii mondene

Sursa foto: traiestemuzica.ro

Sursa foto: traiestemuzica.ro
Sursa foto: traiestemuzica.ro

Sursa foto: traiestemuzica.ro

Carla’s Dreams, trupa din Chișinău care a creat isterie în România, va concerta joi, 21 ianuarie, pe scena Hard Rock Cafe din Capitală, începând cu ora 21.30. Biletele au prețuri cuprinse între 50 și 70 de lei și pot fi achiziționate atât online, de pe iabilet.ro, cât și din incinta cafenelei Hard Rock Cafe.  

Colaborarea cu Inna i-a făcut cunoscuți Datorită colaborării cu Inna, la piesa „P.O.H.U.I.”, precum și a featuring-ului cu faimoasa jurată de la „Vocea României”, Loredana Groza, pentru „Lumea ta”,Carla’s Dreams a ieșit rapid din anonimat. În anul 2015, single-ul „Cum ne noi”, compus de Carla’s Dreams și interpretat de Delia, a stat săptămâni întregi pe locul 1 în topurile radio și TV din România. De asemenea, piesa „Da, mamă”, compusă tot de Carla’s Dreams și cântată de Delia, a captat  din nou atentia publicul din România și a fost virală în mediul online. Cel mai nou single al trupei, „Te rog”, a obținut peste 1 milion de vizualizări, în doar o săptămână de la lansare.