Sambata, 15 Iunie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

,,Două întrebări în oglindă’’: dublă lansare sub semnul muzicii folk și al poeziei, cu artistul Walter Ghicolescu

Articol publicat Miercuri, 22 Noiembrie 2023

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Showbiz, Culturale

Walter Ghicolescu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică folk, lansează, luna aceasta, albumul cu numărul 8. Evenimentul este programat să se desfășoare duminică, 26 noiembrie, cu începere de la ora 18:00, la Local House Constanța, în Centrul Vechi!

Conceput în totalitate pe versurile unei poete remarcabile, ascunsă sub pseudonimul Ana Arina Petrini, albumul însoțește și volumul de debut al autoarei, care poartă aceeași denumire: ,,Două întrebări în oglindă’’!

Pentru rezervări și pentru a afla mai multe despre această dublă lansare - albumul artistului Walter Ghicolescu și volumul de poezii – puteți accesa Local House! Facebook și Instagram Local House Constanța.

O prezență activă, mereu la vedere și într-o permanentă evoluție, cantautorul Walter Ghicolescu pare că este într-un continuu proces creator și într-un permanent maraton cu el însuși. Noul proiect muzical, intitulat ,,Două întrebări în oglindă’’, pe care interpretul de muzică folk îl va aduce în fața publicului, este un album cu totul inedit, plin de surprize muzicale și nu numai.

Conceput în totalitate pe versurile unei poete remarcabile, ascunsă sub pseudonimul Ana Arina Petrini, albumul însoțește și volumul de debut al autoarei, care poartă aceeași denumire: ,,Două întrebări în oglindă’’.

Supranumit și Vrăjitorul din Folk, Walter Ghicolescu are capacitatea de a-și transpune fanii într-un alt univers, cu ajutorul compozițiilor sale maiestuoase și pline de emoții.