Sambata, 15 Iunie 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

Cadou de ziua doamnelor și domnișoarelor fashioniste

Ella Patro Designs lansează prima colecție vestimentară, „Gona”

Articol publicat Luni, 07 Martie 2016

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Beauty & Style, Fashion

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Începând de marți, 8 Martie, doamnele și domnișoarele pasionate de modă se vor bucura, chiar de ziua lor, de un cadou special, oferit de o tânără creatoare, Elena Patroescu, fondator Ella Patro Designs. Este vorba despre lansarea primei sale colecții vestimentare, marca Ella Patro Designs, denumită „Gona” (fustă, în traducere din limba bască). Colecția constă într-o tripletă de fuste din tulle, fiecare cu un stil aparte, dar personalizabil în funcție de top-urile, tipul de încălțăminte sau tipul de haină la care se asortează.

„Fustele realizate de mine vă permit să încercați lucruri noi, să fiți voi însevă, indiferent de stilul vestimentar abordat. Datorită diversitățtii de modele și culori, care se pot combina după placul clientului, veți putea străluci la orice petrecere la care participați, vă veți simți specială cu fiecare ocazie când alegeți să purtați una dintre fustele colecției Gona”, spune tânăra designer.

Printre punctele forte în campania pe care urmează să o desfășoare Ella Patro Designs se numără: produsul (fusta) este creat de la desen tehnic până la ultima cusătură în România,  chiar de către creatoare și calitatea premium a materialelor alese, fiecare tip de fustă având un grad de versatilitate și de personalizare crescut. Ca bonus, la orice model de fustă comandat, cumpărătoarele vor primi gratuit o fustă identică (model și culoare) pentru mărimea unei fetițe, denumită mini-Gona.

Lansarea propriu-zisă a colecției se va face într-un mod mai neconvențional, și anume printr-o campanie de crowdfunding, pe platforma Indiegogo.com, campanie care va da posibilitatea achiziționării pieselor din colecția Gona. Inițiatoarea acestui proiect de fashion este de părere că astfel, va exista o deschidere generoasă către piața globală, iar produsele marca Ella Patro Designs vor putea fi vizualizate și cumpărate de cât mai mulți iubitori de modă.

Puteti afla mai multe despre colecție vizitând www.EllaPatro.com.

Cine este Elena Patroescu? Fondatoarea Ella Patro Designs, Elena Patroescu, și-a început micul business de modă  în vara anului 2015.

„Cu desaga plină de gânduri bune, optimism și curaj, am plecat la drum să creez ceva nou, ceva de care să fiu mândră, atât eu, cât și cei din jurul meu. Cu ce mă ocup mai exact? În două cuvinte: fashion design. Am început de la o banală schiță... schiță care s-a transformat în sute de gânduri și alte schițe așternute pe hârtii, creioane colorate, tipare, foarfece, ace și mulți metri de materiale adunate toate într-o cameră ce-mi folosea pe post de „birou”, „dormitor”, „atelier de producție” și... „spațiu de luat decizii”. Bineînțeles că, la rândul meu, la fel ca alții, au fost momente în care am vrut să renunț, momente în care am crezut, mai mult sau mai puțin, că voi reuși și momente în care m-am bucurat de lucruri mărunte, dar bine făcute. Dar cum nu renunț cu una cu două, am trecut peste hopurile întâlnite pe parcursul timpului, aflându-mă, astăzi, în minunata ipostază de a avea ceva palpabil de prezentat. Așadar, am început de la desenul tehnic până la ultima cusătură, muncind ore în șir la fiecare centimetru pătrat, cusând și descusând de nenumărate ori, până când am ajuns la produsul final dorit, creând astfel prima mea colecție vestimentară...”, ne-a povestit talentata creatoare.

Nu rămâne decât să-i acordați credit Elenei Patroescu și să îi căutați prima colecție pe internet. Fustele realizate de Ella Patro Designs vă permit, datorită diversității de modele și culori care se pot combina după placul clientului, să străluciți la orice petrecere la care participați, să vă simțiți speciale cu fiecare ocazie când alegeți să purtați una dintre creațiile „Gona”.