Joi, 02 Mai 2024
Constanţa, 4-12° C Cer în general noros | alte locaţii
Curs valutar
€ 4.9640 $ 4.6302
Căutam colaboratori

Căutam colaboratori!

Și tu poți fi reporter pe 101știri.ro. Trimite-ne ce ai auzit sau văzut interesant, foto, text sau video ori scrie un articol, două, zece și poți să fii reporter pentru o zi. Sau de ce nu... chiar mai mult! Aviz studenților la Jurnalism și tuturor celor care au ceva de spus. Contactați-ne pe office@101stiri.ro

DUPĂ CE A ANUNȚAT CĂ ELEVII CU NEVOI SPECIALE AR TREBUI SĂ AIBĂ CLASE... SPECIALE

ECATERINA ANDRONESCU, CHEMATĂ SĂ DEA EXPLICAȚII LA COMISIA PENTRU DREPTURILE OMULUI DIN CAMERA DEPUTAȚILOR

Articol publicat Marti, 19 Februarie 2019

de Grațiela GHEORGHE CARAGICU (gratiela.caragicu@101stiri.ro)

în Hot news, Actualitate, Culturale

Comisia pentru drepturile omului a aprobat marţi, cu unanimitate de voturi, propunerea deputatului PNL Adriana Săftoiu ca ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să fie chemată la audieri, după ce aceasta a anunţat că elevii cu nevoi speciale ar trebui să aibă clase speciale.

Conform Mediafax, propunerea a fost făcută de deputatul PNL Adriana Săftoiu pentru ca ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu să dea explicaţii cu privire la situaţia elevilor cu cerinţe educaţionale speciale.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, va fi invitată la Comisia pentru drepturile omului de la Camera Deputaţilor pe 26 februarie.

Adriana Săftoiu, membru al Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor, anunţase duminică, pe Facebook, că va cere audierea în comisie a Ecaterinei Andronescu, ministru al Educaţiei, după ce aceasta a anunţat că elevii cu nevoi speciale ar trebui să aibă clase speciale.